Pinewood bukser

Overvejer du nogle bukser fra Pinewood men har svært ved at vælge imellem de mange modeller, så frygt ej længere som man siger for vi har her sammensat en top 3 over de bedste bukser fra Pinewood til forskellige situationer du ku stå i.

Lidt om Pinewood

Pinewood er founded i 1997 og har et løfte til folket om at det skal være flot men samtidigt funktionelt og fungere godt i alt slags vejr dette gælder bestemt også deres bukser. 

Så overvejer du et par lækre bukser til friluftslivet eller arbejdet i haven eller lignende så er du bestemt det rette sted

Testning og afprøvning 

Alle deres produkter bliver af prøvet af testere verden over som bruger dem hårdt i skove og fjeld. Dette bliver gjort for at sikre at alle deres bukser er gennemtænkte derfor ved man også at man ved pinewood får bukser der er gennemtænkte og holder til slid, vind og vejr.

Pinewood Wildmark Zip-Off Buks L. Khaki

De ultimative sommerbukser

Super ånbare sommer bukser som er rigtig god til de lange vandre eller camping ture hvor man kan få den ekstra beskyttelse som et par bukser kan give men også få den ekstra luft som et par shorts kan give når det bliver ekstra varmt henad dagen.

Lavet i TC-Lite som er ekstra åndbar og komfortable ( 65% polyester, 35%bomuld ) 

Pinewood Finnveden

Helårs bukserne

Her har du et par rigtig fine helårs bukser, de er både vand og vindtætte. Der er elastik i taljen så man kan gå med dem uden bælte hvis man ønsker. Den har masser af gode lommer ligesom de andre bukser fra Pinewood Finnveden er altså et par fantastiske allround bukser

Lavet af TC-1200 som er ekstra slidstærk men også vand og vindafvisende ( 65% polyester, 35%bomuld ) 

Pinewood Finnveden Vinter Buks Sort

De ultimative vinterbukser

Her har du et par super gode forede bukser som er ideelle som vinter bukser. Hvis man ikke ønsker at have skibukser på så kan et par forede bukser værre en super god mellemvej. 

Lavet af TC-1200 som er ekstra slidstærk men også vand og vindafvisende ( 65% polyester, 35%bomuld )

Hvad er vigtigt når man vælger bukser til udendørslivet

Bukser til udendørslivet kan være lidt af en jungle så vi har herunder samlet nogle ting der er vigtige at have i mente når man vælger bukser.

Bukser til varmtvejr

Zip-off-bukser

På varme sommerdage kan du overveje bukser med zip off. Zip off betyder at du kan lyne det nederste af bukserne af så de bliver lavet om til shorts. Zip off kommer specielt til nytte hvis vejret er meget omskifteligt. I terræn som f.eks bjerge er det ikke unaturligt at vejret skifter meget pludseligt. De kan også spare dig plads i din rygsæk da du istedet for at have et par bukser og et par shorts kan du nøjes med et par zip off bukser.

Åndbarhed, pasform og bevægelighed

Med bukser til udendørslivet er det bare meget vigtigt at man har det godt i dem. I hverdagen gør det ikke så meget hvis et par bukser sidder lidt skidt eller er lidt for varme da man for det meste har mulighed for at skifte senere på dagen og ikke bevæger sig så meget. Det problem får man ikke med et par gennemtænkte bukser fra Pinewood

Bukser til koldere vejr

Vind og vejr bestandigt

Når man er ude i det fri i de koldere måneder kan det være en rigtig god ide med nogle bukser som kan holde bare noget af vandet ude og ligeledes vinden. Vi foreslår altid at man tager nogle regnbukser med på tur. De færreste outdoor bukser er vandtæt og det vil heller ikke være at foretrække da det vil fjerne åndbarheden. Så er det i mange tilfælde bedre at supplere med nogle regnbukser.

Bukser med for

Bukser med for har den store fordel at de varmer en del mere end normale bukser uden for. Men de har også det minus at de er mindre åndbare og har en dårligere mulighed for temperaturregulering hvilket gør at de ofte hurtigt bliver for varme til aktivt brug udenfor hvis man skal være meget aktivt og vejret kun er en smule koldt kan et par skiunderbukser godt være et fin alternativ til forede buksere.