Mechanix handsker

Mechanix handsker er uden tvivl nogle af de mest populære handsker i det danske forsvar, men også mange andre militære styrker rundt i verden. Men det stopper langt fra der, Mechanix startede faktisk med at producere handsker til Nascar hvor mekanikere, og andre i pitten havde brug for en solid handske der sad godt. Den dag idag bruger Nascar stadig mechanix handsker d.14 july underskrev nascar en flerårig aftale med nascar som blot understøtter at de ikke er færdige med at bruge deres handsker. 

Mechanix startede ud med den handske der idag hedder original men de har sidenhen udviklet andre variationer pasformen er som regel det samme, forskellen er oftest materialet på håndfladen eller håndryg som er videreudviklet til andre områder. Her der de 6 handsker vi foreslår.

The original

Handsken der startede det hele….

The original er som navnet hentyder den originale handske der startede det hele i 1991. Handsken har ændret sig meget minimalt stroppen rundt om håndleddet er en af de få ting der har fået en lille opgrade.

Fast Fit Gen II

Forstærkede syninger og tykkere stof

Fastfit er manges favoritter da de er super hurtige at få af og på. Det her er anden generation af deres fastfit hvor stoffet er blevet en smule tykkere og syningerne er kraftigere. Fastfit er en smule tyndere end i håndfladen end The Original (0,2 mm). Det giver en smule bedre føling men gør også dem lidt mindre slidstærke.Fast fit er også en del billigere end the original.

The Original M-Pact

Hvis The original bare ikke beskytter godt nok. 

M-Pact handsken er på mange måder The Original på steroider. M-pact er lavet til at give ekstra god beskyttelse og har ekstra beskyttelse på både håndryg og håndflade. Håndryggen er lavet med  TPR gummi som beskytter mod slag. Håndfladen er lavet med D3O® beskyttelse som giver et ekstra lag med slag og slid. M-Pact handsken er både populær indenfor industri men også f.eks hardball.