Grunden til jeg har valgt at bruge reklame links.

Planen med FjeldGrej.dk var egentlig aldrig at tjene penge på den men jeg må nok indse at grammatik og kommatering ikke er min stærke. Derfor har jeg valgt at få en tekstforfatter til at læse korrektur på mine tekster og til at sammensætte nogen af de sætninger jeg bare skyder derud til noget der faktisk er forståeligt. Det koster hurtigt nogle penge og der kom ideen istedet for at man skulle tage betaling for diverse indhold eller skulle sælge lister eller lignende så ville jeg gerne gøre det på en måde hvor det slet ikke rører jer som besøgende på siden. Det var her reklame links kom ind i billedet. Måden de fungere på er at det link jeg bruger til de forskellige produkter er ændret en smule så webshoppen kan se at det er mig der sender jer videre til dem hvis i så laver et køb hos dem får jeg en lille kommission det kan være alt fra 5% til 10% det er dog ikke alle links der er reklamelinks da jeg hellere vil miste de 10% ved at referre til en hjemmeside jeg ikke har en aftale med end jeg vil refere til et dårligt produkt . Det betyder at jeg kan holde den her hjemmeside kørende med en masse fedt indhold uden at det koster jer noget som helst.

De bedste hilsner 

Kasper West