Carinthia defense 4

Carinthia defence 4 sovepose

  • Komfort temperatur: -15 ° C
  • Ekstremtemperatur: -36,6 °C
  • 2 lags
  • Østrigsk kvalitet

Carinthia Defense 4 er en meget eftertragtet sovepose og ikke uden grund!
Det er en østrigsk sover pose som bla. bruges af det danske millitær og det siger ikke så lidt, for hvis der er nogen der ikke går på kompromi med en sovepose så er det vist det danske millitær. 
Den har mange dejlige features bla. center lynlås der gør det nemmere at åbne soveposen og som også kan resultere i at posen føles mere rummelig. Der er øjer til lagenpose inde i soveposen, en lagenpose er både god til at give et par ekstra grader, men også til at skåne soveposen fra skidt og snavs. YKK lynlås som er stærk og solid så den ikke fejler undervejs. Alt efter hvor varmt man har det kan man både bruge hullet rundt om halsen men også som ventilationshul som man kender det fra andre soveposer

Kompressionspose
Soveposen kommer med en super effektiv kompression der gør at man virkelig kan få den ned i størrelse. Ovenidet har den også en “vandresistent” coating på indersiden som hjælper at holde vand ude! Det kan bla. være rigtigt behjælpeligt i hvis tasken bliver våd så vil det hjælpe med at redde soveposen. I gamle dage rullede man sovepose så den var “nemmere” at få i. Det foreslår man ikke længere da det har vist sig at fyldet har bedre af at man skubber soveposen i fra bunden af.